Παναγια Σουμελα / ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ | Thessaloniki, Home, Summer 2016 : Μετά το πρωινό αναχώρηση για το προσκύνημα στην παναγια σουμελα.

Παναγια Σουμελα / ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ | Thessaloniki, Home, Summer 2016 : Μετά το πρωινό αναχώρηση για το προσκύνημα στην παναγια σουμελα.. Κάνετε κλικ για μεγέθυνση της κάθε φωτογραφίας. This opens in a new window. Σας εξασφαλίζουν μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία περιήγησης. Την ιερά εικόνα της παναγίας σουμελά από το παλλάδιο του ποντιακού ελληνισμού. Η μονή της παναγίας σουμελά βρίσκεται έξω από την πόλη της τραπεζούντας.

Παρά την πανδημία, πολλοί είναι αυτοί που σκοπεύουν να ταξιδέψουν στην παναγία σουμελά στον πόντο, καθώς είναι η δεύτερη φορά που επιτράπηκε να εορταστεί ο δεκαπενταύγουστος από τότε. Οι χαρακιές στις τοιχογραφίες προκλήθηκαν κατά το διάστημα που η μονή ήταν κλειστή για επισκευές. Τα cookies αυτά αποθηκεύουν τις προτιμήσεις σας, καθώς και τις ρυθμίσεις σας όσον αφορά τα αγαπημένα. Ανοίγει και πάλι το ιστορικό μοναστήρι παναγία σουμελά στην τραπεζούντα. Βαρυθυμιάδη αλλά και για το πώς θα γίνουν φέτος οι εορτασμοί στην παναγία.

ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ - ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ 23/5/2021 ...
ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ - ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ 23/5/2021 ... from tanostravel.gr
Σήμερα θα κάνουμε ένα προσκύνημα στην ιερά μονή της παναγίας σουμελά, της παναγίας του ποντιακού ελληνισμού. Παναγιά μου δέσποινα και του χριστού μητέρα σε σέναν παραστέκουμαι την νύχταν και τη μέρα. Οι χαρακιές στις τοιχογραφίες προκλήθηκαν κατά το διάστημα που η μονή ήταν κλειστή για επισκευές. Βαρυθυμιάδη αλλά και για το πώς θα γίνουν φέτος οι εορτασμοί στην παναγία. Δόθηκε άδεια από τις υγειονομικές αρχές της τουρκίας. Άνοιξε η ιερά μονή της παναγίας σουμελά. Μετά το πρωινό αναχώρηση για το προσκύνημα στην παναγια σουμελα. Με κάθε επισημότητα οι ακρίτες της ορεστιάδας υποδέχθηκαν τις απογευματινές ώρες της 24ης φεβρουαρίου ε.ε.

Детская молитва богородице на греческом языке.

Κάνετε κλικ για μεγέθυνση της κάθε φωτογραφίας. Δόθηκε άδεια από τις υγειονομικές αρχές της τουρκίας. Εγκαίνια στην παναγία σουμελά στον πόντο μετά… μουσικής! Τάματα και ονόματα για παρακλήσεις. Στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα θα πραγματοποιηθεί και φέτος με άδεια των τουρκικών αρχών η πατριαρχική θεία λειτουργία προεξάρχοντος του οικουμενικού πατριάρχη κ.κ. Oι μοναχοί bαρνάβας και σωφρόνιος έκτισαν με τη συμπαράσταση της γειτονικής μονής bαζελώνα κελί και στη συνέχεια εκκλησία μέσα στη σπηλιά. Κανονικά η λειτουργία τον δεκαπενταύγουστο. Άχραντε νύμφη πάναγνε δέσποινα παναγία, χαίρε νύμφη ανύμφευτε. 'think you're the hunchback of notre dame? Οι χαρακιές στις τοιχογραφίες προκλήθηκαν κατά το διάστημα που η μονή ήταν κλειστή για επισκευές. Βαρυθυμιάδη αλλά και για το πώς θα γίνουν φέτος οι εορτασμοί στην παναγία. Ο δήμαρχος βέροιας, κωνσταντίνος βοργιαζίδης μίλησε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του star για τη σύλληψη του κ. Πάνω στους απόκρημνους βράχους του όρους μελά βρίσκεται γαντζωμένη η ιερά βασιλική, πατριαρχική και σταυροπηγιακή μονή της παναγίας σουμελά.

Εν συνεχεία για το γραφικό λιτοχωρο στις πλαγιές του ολυμπου. Η δε ετυμολογία της, σουμελά, προέρχεται από το εκεί πια η παναγία εμφανίζεται και πάλι στους δύο αθηναίους μοναχούς για να τους πληροφορήσει, ότι η εικόνα της πορεύεται προς το όρος μελά. Ομοσπονδίας eλλάδος, γιώργο βαρυθυμιάδη, ο οποίο σκόπευε να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις της παναγίας σουμελά. At notre dame the sections are prepared! Άνοιξε η ιερά μονή της παναγίας σουμελά.

Παναγία Σουμελά: Άφωνοι οι Τούρκοι - Το μεγάλο μυστικό που ...
Παναγία Σουμελά: Άφωνοι οι Τούρκοι - Το μεγάλο μυστικό που ... from www.newsit.gr
Τάματα και ονόματα για παρακλήσεις. Παναγιά μου δέσποινα και του χριστού μητέρα σε σέναν παραστέκουμαι την νύχταν και τη μέρα. Детская молитва богородице на греческом языке. Στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα θα πραγματοποιηθεί και φέτος με άδεια των τουρκικών αρχών η πατριαρχική θεία λειτουργία προεξάρχοντος του οικουμενικού πατριάρχη κ.κ. Άνοιξε η ιερά μονή της παναγίας σουμελά. At notre dame the sections are prepared! Η δε ετυμολογία της, σουμελά, προέρχεται από το εκεί πια η παναγία εμφανίζεται και πάλι στους δύο αθηναίους μοναχούς για να τους πληροφορήσει, ότι η εικόνα της πορεύεται προς το όρος μελά. Η παναγία όταν ήρθε η στιγμή να τελειώσει την επίγεια ζωή της, άγγελος κυρίου (η παράδοση λέει ότι ήταν ο αρχάγγελος γαβριήλ) της το έκανε γνωστό τρεις μέρες πριν.

This opens in a new window.

Πάνω στους απόκρημνους βράχους του όρους μελά βρίσκεται γαντζωμένη η ιερά βασιλική, πατριαρχική και σταυροπηγιακή μονή της παναγίας σουμελά. Με λαμπρότητα γιορτάζεται και φέτος η κοίμηση της θεοτόκου στο ιερό προσκύνημα της παναγίας σουμελά στο όρος βέρμιο στην ημαθία. Θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά. This opens in a new window. Σήμερα θα κάνουμε ένα προσκύνημα στην ιερά μονή της παναγίας σουμελά, της παναγίας του ποντιακού ελληνισμού. Εν συνεχεία για το γραφικό λιτοχωρο στις πλαγιές του ολυμπου. Ανοίγει και πάλι το ιστορικό μοναστήρι παναγία σουμελά στην τραπεζούντα. Εγκαίνια στην παναγία σουμελά στον πόντο μετά… μουσικής! Άχραντε νύμφη πάναγνε δέσποινα παναγία, χαίρε νύμφη ανύμφευτε. Βαρυθυμιάδη αλλά και για το πώς θα γίνουν φέτος οι εορτασμοί στην παναγία. Παρά την πανδημία, πολλοί είναι αυτοί που σκοπεύουν να ταξιδέψουν στην παναγία σουμελά στον πόντο, καθώς είναι η δεύτερη φορά που επιτράπηκε να εορταστεί ο δεκαπενταύγουστος από τότε. Μετά το πρωινό αναχώρηση για το προσκύνημα στην παναγια σουμελα. Μαρία αειπάρθενε κόσμου παντός κυρία χαίρε νύμφη ανύμφευτε.

Η μονή της παναγίας σουμελά βρίσκεται έξω από την πόλη της τραπεζούντας. Άνοιξε η ιερά μονή της παναγίας σουμελά. Οι χαρακιές στις τοιχογραφίες προκλήθηκαν κατά το διάστημα που η μονή ήταν κλειστή για επισκευές. Παναγία σουμελά, η θαυματουργή προστάτιδα του ποντιακού ελληνισμού και όχι μόνο! .σουμελά μιχ ποντιακα στην παναγια σουμελα απο τρακτερακια βοσκοπουλος τρακτερ kubota βοσκοπουλοσ •••.

ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ : Η εξόριστη Παναγία των Ποντίων ...
ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ : Η εξόριστη Παναγία των Ποντίων ... from www.aerasnews.gr
Παρά την πανδημία, πολλοί είναι αυτοί που σκοπεύουν να ταξιδέψουν στην παναγία σουμελά στον πόντο, καθώς είναι η δεύτερη φορά που επιτράπηκε να εορταστεί ο δεκαπενταύγουστος από τότε. Δόθηκε άδεια από τις υγειονομικές αρχές της τουρκίας. Άχραντε νύμφη πάναγνε δέσποινα παναγία, χαίρε νύμφη ανύμφευτε. Άνοιξε η ιερά μονή της παναγίας σουμελά. Детская молитва богородице на греческом языке. Ιστορικό προσκύνημα στην παναγία σουμελά του πόντου. Παναγιά μου δέσποινα και του χριστού μητέρα σε σέναν παραστέκουμαι την νύχταν και τη μέρα. Σήμερα θα κάνουμε ένα προσκύνημα στην ιερά μονή της παναγίας σουμελά, της παναγίας του ποντιακού ελληνισμού.

Άγνωστοι βανδάλισαν βυζαντινές τοιχογραφίες στην παναγία σουμελά, στην τραπεζούντα του πόντου.

Ομοσπονδίας eλλάδος, γιώργο βαρυθυμιάδη, ο οποίο σκόπευε να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις της παναγίας σουμελά. Στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα θα πραγματοποιηθεί και φέτος με άδεια των τουρκικών αρχών η πατριαρχική θεία λειτουργία προεξάρχοντος του οικουμενικού πατριάρχη κ.κ. Εν συνεχεία για το γραφικό λιτοχωρο στις πλαγιές του ολυμπου. Ο δήμαρχος βέροιας, κωνσταντίνος βοργιαζίδης μίλησε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του star για τη σύλληψη του κ. Μαρία αειπάρθενε κόσμου παντός κυρία χαίρε νύμφη ανύμφευτε. Άνοιξε η ιερά μονή της παναγίας σουμελά. At notre dame the sections are prepared! Κάνετε κλικ για μεγέθυνση της κάθε φωτογραφίας. Κύριε, ἱλάσθητι ταῖς ἁμαρτίαις ἡμῶν, δέσποτα, συγχώρησον τὰς ἀνομίας ἡμῖν. Σας εξασφαλίζουν μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία περιήγησης. Με κάθε επισημότητα οι ακρίτες της ορεστιάδας υποδέχθηκαν τις απογευματινές ώρες της 24ης φεβρουαρίου ε.ε. Θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά. Oι μοναχοί bαρνάβας και σωφρόνιος έκτισαν με τη συμπαράσταση της γειτονικής μονής bαζελώνα κελί και στη συνέχεια εκκλησία μέσα στη σπηλιά.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code